Agjent Shitjesh

Agjent Shitjesh

Nje kompani italiane e perpunimit te letres, e pranishme ne treg prej me shume se 40 vjetesh, kerkon nje agjent shitjesh me eksperience per tregun shqipetare dhe ate grek.

Kandidati duhet te kujdeset per shitjen ne tregun kombetar dhe nderkombetar (grek) te produkteve (leter higjenike,peceta,kartpeceta kuzhine,rulon industrial. Per sektorin HO.RE.CA, Normal Trade, GDO e GD.

Kandidati duhet te plotesoj keto kritere:

* Njohje e mire ne sektorin food e No food

* Eksperience ne sektorin e shitjes per kanalet HO.RE.CA, Normal TRADE, GDO e GD

* Aftesi te mira komunikimi dhe ne maredheniet nderpersonale

* Aftesi te mira ne fushe informatike

* Aftesi per permbushjen e obiektivave ne menyre autonome dhe te strukturuar

* Aftesi te mira ne menaxhimin e klienteve

* Njohje e mire e gjuhes angleze

Kandidatet e interesuar te dergojne cv: selezione@jobinalbania.com antonio.pecorella@jobinalbania.com www.jobinalbania.co