Ekonomist

  • Full Time
  • Elbasan

Job In Albania: Mundësi punësimi si Ekonomist në Elbasan.

Detyrat:
Mbajtja e marredhenieve dhe rakordimi me klientet
Mbajtja e librit te shitjes, rakordimi cdo dite dhe zgjidhja e problemeve me faturat
Mbajtja e gjendjes se inventarit te magazines, kartelave te artikujve, rakordimin me kontabilitetin
Detyra të tjera të ngarkuara nga eprori përkatës.

Kualifikimet:
Arsimi i lartë ekonomik ose në fusha të ngjashme me të.
Eksperience pune te meparshme.Preferohet zoterimi i patentes se klasit B.
Të jetë e orientuar ndaj rezultatit dhe të jetë disponibel.
Të ketë aftësi komunikuese dhe bashkëpunimi në grup.
Njohuri te programeve financiare.
Te ruajne konfidencialitetin, si dhe te karakterizohen nga korrektesia dhe integriteti.
Preferohet te kete njohje te gjuhes italiane.

Të interesuarit mund të dërgojne CV-në adresën e emailit selezione@jobinalbania.com. 
Tel +355693116655
#Elbasan #ekonomiste

Per candidarti invia i tuoi dati a info@jobinalbania.com