Marangoz

  • Full Time
  • Ovunque

Job in Albania në emër të një kompanie të rëndësishme Italiane në fushën e Jahteve kërkon të punësojë 4 persona në pozicionion Marangoz.

Kërkohet:

  • Kualifikim profesional për Mobilier/Marangoz.
  • Të kuptojnë gjuhën Italiane.
  • Njohuri për të lexuar një vizatim teknik.
  • Çdo eksperiencë në sektorin e arredimit të anijeve është e preferueshme

Ofrohet:

  • Kontrata e përhershme e punës.
  • Ofrohen kushte shumë të mira pune dhe pagë evropiane në përputhje me ligjin dhe e përshtatshme për rolin.
  • Pas 3 muajve të provës do të ketë mundësi rritje page sipas standarteve të pozicionit.
  • Përfshihet akomodimi me kushte shumë të mira si edhe ushqimi.

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në  adresën e postës elektronike:  selezione@jobinalbania.com duke shënuar Marangoz – Kodi 1 në subject.

 

www.jobinalbania.com

Tel +355693116655

Per candidarti invia i tuoi dati a info@jobinalbania.com