Menaxher Shitjesh

 • Full Time
 • Ovunque

Kërkojmë të punësojmë Menaxher Shitjesh

Detyrat

 • Prezanton dhe shet produktet dhe sherbimet e kompanise tek klientet potenciale.
 • Ben studime mbi ofertat e konkurrenteve dhe propozon politika dhe strategji te reja.
 • Mban marredhenie duke i kontaktuar vazhdimisht klientet ekzistues te portofolit.
 • Pergjigjet kerkesave specifike te klienteve.
 • Pergjegjes per mirembajtjen dhe update-in e klienteve.
 • Menaxhon dokumentacionin dhe kontratat me klientet.

Kualifikimet

 • Te kete perfunduar studimet e larta.
 • Pervoje ne pozicione te ngjashme.
 • Aftesi te mira ne perdorimin e Paketes Office.
 • Aftesi shume te mira komunikimi dhe organizimi.
 • Person energjik & krijues.
 • Njohuri shume te mira te gjuhes angleze te folur dhe te shkruar.

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV në adresën e postës elektronike selezione@jobinalbania.com

#linguaitaliana #shitje #punoneitali #lavorainitalia #produkte #kontratepune #aplikonitani #linguaitaliana #blerje #sherbime #lavorainitalia # #kontratepune #aplikonitani #email #selezione@jobinalbania.com

Per candidarti invia i tuoi dati a info@jobinalbania.com