SPANJISHT

Operator/e te Kontrollit te Cilesise (SPANJISHT)

  • Full Time
  • Ovunque

Job In Albania, ne  emer te nje prej klienteve tane, jemi duke kerkuar ne Tirane:

Operator/e te Kontrollit te Cilesise (SPANJISHT)

SPANJISHT

 

Kandidati do ti duhet të verifikojë përmbajtjen e faqeve të internetit, nese respektohen politikat e site-ve,  si dhe ligjet aktuale ne fuqi ne vendet ne te cilat ata operojne dhe manaxhojne kontrollin spam.

 

Kerkohet shpejtësi, fleksibilitet mendor për të vepruar në kontekste të ndryshme gjuhësore bazuar në përmbajtjet vizuale ose sasiore.

 

Pune me turne: E hëna deri të premten (7-14) (14-22) E shtunë dhe e diel (9-18)

 

 

* paga neto 52400.00 LEK (430 euro neto)

 

Kandidatit i kerkohet te kete:

 

* njohuri e shkëlqyer e gjuhës spanjolle e shkruar dhe e folur

* deshire për të punuar në grup

* aktiv dhe i shkathet

* njohuri e mirë e OS WIndows

 

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen: selezione@jobinalbania.com

Per candidarti invia i tuoi dati a selezione@jobinalbania.com