Operatorë Back Office E-commerce Online

  • Part Time
  • Ovunque

JOB IN ALBANIA, agjensi rekrutimi me seli në Tiranë, kërkon në emër të një kompanie prestigjoze me seli në Itali, Operatorë Back Office E-commerce Online, të cilet të punojnë nga shtëpia për kontrollin dhe llogaritjen e çmimeve dhe futjen e produkteve në internet.

Kërkesat:

Njohuri shumë të mira të gjuhës italiane.

Njohuri të mira të paketës Office

Njohuri të shkëlqyera të Excel.

Aftësia për të bërë llogaritje të thjeshta

Orë pune:

Nga e hëna në të premte nga ora 9.00 deri në 13.00

Kompensimi:

400 euro ne muaj

Të interesuarit mund të dërgojne CV-në e tyre në:

selezione@jobinalbania.com

www.jobinalbania.com

Tel +355693116655

Per candidarti invia i tuoi dati a info@jobinalbania.com