Sekretare

 • Full Time
 • Ovunque

JOB IN ALBANIA, agjensi rekrutimi me seli ne Tirane, kerkon ne emer te nje kompanie prestigjoze me seli ne Itali, Sekretare ne gjuhen italiane, e cila te punoj nga shtepia.

Ofrohet:

 • Sistem pune nga shtepia
 • Kontrate pune fillimisht si fillim me afat e me pas kalimi i saj pa afat .
 • Mundesi rritje brenda kompanise

Pergjegjesia:

 • Asistence klienteve nepermjet sherbimeve te kanaleve te ndyshem (telefon; e-mail; chat; web; social media)
 • Menaxhim I telefonatave te klienteve per informacione, sqarime ose te ankesave te tyre
 • Azhornim i vazhdueshem i procedurave, produkteve dhe sherbimeve te ofruara

Kualifikimet:

 • Njohje e mire e gjuhes Italiane.
 • Aftesi te shkelqyera ndernjerezore, komunikuese dhe ekspozite
 • Prirje per te punuar ne grup, per te zgjidhur problemet dhe per t’u perqendruar ne rezultate
 • Predispozite e mire ndaj ndryshimeve inovative dhe te mesuarit
 • Besueshmeri maksimale, perpikmeri, saktesi dhe organizim
 • Gatishmeri per te punuar  nepermjet smart working direkt nga shtepia

Te interesuarit mund te dergojne CV-ne e tyre ne:

selezione@jobinalbania.com

www.jobinalbania.com

Tel +355693116655

Per candidarti invia i tuoi dati a info@jobinalbania.com