SPECIALIST PROKURIMESH

SPECIALIST PROKURIMESH

DETYRAT KRYESORE: 

  • Kryen blerjet dhe porositë në kohë, me cilësi sa më të lartë, me çmim sa më të mirë dhe me saktësi;
  • Kërkon dhe vlerëson furnitorët bazuar mbi çmimin, cilësinë dhe historikun e furnitorit.
  • Përgjegjës për hartimin e duhur, përgatitjen dhe rishikimin e të gjitha dokumenteve të prokurimit.
  • Analizon çmimet e propozuara dhe rishikon kostot.
  • Merr pjesë në negociata me furnizuesit për të identifikuar çmimet më të ulëta të mundshme, zbritjet më të mëdha etj.
  • Përgatit urdhër-blerjen dhe koordinon nënshkrimin e kontratës.

EDUKIMI:

  • Përvojë te mëparshme si specialist ne fushën e prokurimeve.
  • Arsimi i lartë.
  • Aftësi shumë të mira komunikuese.

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV në adresën e postës elektronike selezione@jobinalbania.com

0 commenti

Lascia un Commento

Vuoi partecipare alla discussione?
Fornisci il tuo contributo!

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *