Pubblicati da Admin

TEKNIK ELEKRIK – ITALI

TEKNIK ELEKRIK- ITALI. Job in Albania në emër të një kompanie të rëndësishme Italiane kërkon të punësojë personel për detyrat e: (INTERIMET, MONTIMI, INSTALIMI, FILLIMI DHE RIPARIMI I MAKINERIVE) Kërkesat kryesore: – Diplomë e shkollës profesionale. – Përvojë në sistemet elektrike civile. – Montimi / testimi i makinerive industriale. – Eksperiencë pune të paktën 1-2 […]

Programmatori / Programues

Programmatori con Esperienza. JOB IN ALBANIA, ricerca per un suo cliente nell settore aziendale dei Servizi Farmaceutiche PROGRAMMATORI SENIOR con esperienza nello sviluppodi App Mobile&WEB. Un azienda che offre opportunità di crescita professionale -Carierà. Orario di lavoro  Full time. Contratto  In un primo momento a tempo determinato, poi con possibilità di continuazione. Sede di lavoro: Smart working. […]

SPECIALIST PROKURIMESH

SPECIALIST PROKURIMESH DETYRAT KRYESORE:  Kryen blerjet dhe porositë në kohë, me cilësi sa më të lartë, me çmim sa më të mirë dhe me saktësi; Kërkon dhe vlerëson furnitorët bazuar mbi çmimin, cilësinë dhe historikun e furnitorit. Përgjegjës për hartimin e duhur, përgatitjen dhe rishikimin e të gjitha dokumenteve të prokurimit. Analizon çmimet e propozuara […]

Magazinier

Kompania Job In Albania në emër të një kompanie Italiane kërkon të punësojë Magazinier. Është përgjegjës për vendosjen, sistemimin dhe administrimin e të gjitha materialeve që ndodhen në magazinë; Bën inventarizimin e materialeve, dokumenton cdo lëvizje në magazinë (hyrje/dalje); Është përgjegjës për ruajtjen e vlerave materiale sipas kushteve teknike që kërkon cdo kategori e tyre; […]

Assistant Manager

Mundësi punësimi si Assistant Manager Kërkohet Njohja e gjuhëve të huaja, paketa MS Office, njohje me parimet financiare edhe të shërbimit ndaj klientit, aftësi komunikuese, aftësi në zgjidhjen e problemeve, eksperience pune. Paga në bazë të standarteve europiane. Të interesuarit mund të dërgojne CV-në adresën e emailit selezione@jobinalbania.com Tel +355693116655